Over ons


Estria-Advies.nl is een bedrijf van John Oostdijk. John is geboren in Terneuzen, in 1973. Na zijn middelbare school (Petrus Hondius, Terneuzen) heeft hij aan de Hogeschool Zeeland de opleiding Commerciële Economie gestudeerd. Tijdens zijn studie heeft hij verschillende banen gehad in de horeca. Ook was hij erg actief op de HZ als oprichter en voorzitter van de VSVb (Studentenvakbond), lid van de MR en de beroepenveldcommissie.

Na zijn studie heeft hij banen gehad in de commercie (uitzendbranche en verkoop), waarna hij samen met zijn vrouw van 2005 tot 2013 horecazaken in Terneuzen heeft gehad. Toen zijn vrouw zwanger was van hun tweede kind, hebben ze de zaak verkocht waarna hij functies heeft vervuld als horecamanager en hotelmanager (Roompot, Plopsaland, hotel l’Etendard).

Zijn grote voorliefdes zijn zowel advisering en training als de gastvrijheids/vrijetijdsindustrie. Om dit te combineren en om zijn passie tedelen, besloot hij in 2017 Estria-Advies.nl op te richten.

De missie van Estria-Advies.nl  is:

” Inspireer, adviseer en ontwikkel de horeca- en recreatieondernemer van nu en voor de toekomst “

Ons ultieme doel is om ondernemers in de gastvrijheids- en vrijetijdsindustrie te inspireren en te helpen ontwikkelen om hun bedrijf zo in te richten dat een bezoek een geweldige beleving is voor gasten, met goed getrainde, betrokken medewerkers en met een optimaal bedrijfsresultaat.

 

Beëindigde Projecten

Estria-Advies.nl heeft voor o.a. de volgende bedrijven succesvol opdrachten volbracht:

 

Recensies:

Een aantal recensies die gasten over John schrijven tijdens opdrachten ‘training on the job’:

“We zaten op het terras, de man die ons kwam bedienen was super vriendelijk. Zijn enthousiasme was aanstekelijk!! Een waar voorbeeld voor vele horecazaken!!!!!!!!”

“Wel nog complimenten aan de meest briljante ober! De hoeveelheid souplesse in zijn woorden is echt geweldig! En een ieder kan er oprecht om lachen!”